BRAT MI JE BIO MRTAV ZBOG CRNE MAGIJE: U ormaru se OVO nalazilo, Lalatović OTKRIO SVE o porodičnoj drami - IMAO JE CRNI KRST

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 19:21

"BRAT MI JE BIO MRTAV ZBOG CRNE MAGIJE": U ormaru se OVO nalazilo, Lalatović OTKRIO SVE o porodičnoj drami - "IMAO JE CRNI KRST"

Stravično iskustvo...

Srpski fudbalski trener Nenad Lalatović, koji trenutno sa klupe predvodi ekipu Radničkog iz Niša, poznat je po svojim dobrim trenerskim rezultatima, ali i svojim izjavama i ispadima. Međutim, jedna od njegovih izjava posebno je privukla pažnju javnosti, a govori o crnoj magiji.

Lalatović je u jednom intervjuu pomenuo porodičnu dramu koji je imao kada je njegov rođeni brat Aleksandar bio u bolnici. Navodno, nakon bezuspešnih pokušaja da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu pomognu, porodica se obratila ženi koja se bavi "magijom".

- Jedna osoba je rekla mom ocu da ima jedna žena u Bačkom jarku, možda bi mogli da odete da pogledate, ako verujete u to. To je bila jedna stara žena koja je tada imala možda sedamdeset i nešto godina...ona je rekla mom ocu "Ja vidim da za vešeg sina Aleksandra, neko nešto bacio, neke magije" - govorio je Lalatović i dodao:

- Rekla je mom ocu da pogleda u ormaru svog sina da li ima neku dukserica na pruge. Ja i tata smo otišli u bratov stan, i tu je bila jedna, kragnom na zeleno bele pruge. Sa druge strane, gde je bilo srce bio je urezan krst - crni konac. Ta žena nam je rekla da mi to bacimo, da spalimo. Moj otac je sve to uradio i posle toga, tri ili četiri dana, moj brat je otvorio oči. 

Nenad je istakao i da je to navodno bilo pravo čudo, po mišljenju lekara.

- Oni su ga u bolnici prozvali fenomen. On je bio mrtav, klinički mrtav, niko mu nije davao šansi, dan danas ga u toj bolnici ga zovu fenomen. Onda je moj brat polako, naravno progledao, vratio se u normalu. Hvala Bogu, sad je sve kako treba - zaključio je Lalatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.