Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘BRAT’ DALO SE OPROSTIO OD NAVIJAČA: Grobari, vi ste ‘do jaja’! (FOTO)

Iako nije pokazivao mnogo na parketu u prethodne dve sezone, Boris Dalo ušao je u srca navijača Partizana kao nijedan stranac pre njega.

 Boris Dalo otišao je u domovinu, gde će od sledeće sezone braniti boje francuskog drugoligaša Antiba Šarksa. Ipak, prethodne dve sezone u Partizanu ostavile su na njega nezaboravan utisak.
Navijačima, koji su ga zvali ‘brat Dalo’, se zahvalio na vernosti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i podršci, a imao je i zanimljivu poruku za njih, sa sve njegovim ‘simpatičnim’ srpskim.
Hvala za sve volim vas , vi ste bili do jaja
The post ‘BRAT’ DALO SE OPROSTIO OD NAVIJAČA: Grobari, vi ste ‘do jaja’! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.