BRAGA ZA KRAJ

Izvor: Kurir, 19.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAGA ZA KRAJ

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković ukazaće šansu rezervistima na meču protiv portugalaca u petom kolu Lige UEFA kupa

Fudbaleri Crvene zvezde večeras protiv Brage (20.45, RTS 1) igraju poslednju utakmicu Lige UEFA kupa. Srpski predstavnik nema ni teoretske šanse da se plasira u narednu rundu, pa će meč u Portugalu poslužiti treneru Aleksandru Jankoviću da proveri neke igrače koji do sada nisu imali priliku da se pokažu.

Ekvadorac Franklin Salas trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi posle dužeg vremena, tačnije utakmice sa Groklinom u Poljskoj, dobije priliku i nađe se u startnoj postavi. Pored njega, od prvog minuta trebalo bi da zaigra i Argentinac Ernan Barkos. Njima je ovo poslednja šansa da trenera Jankovića uvere u svoj kvalitet.

- Nisam siguran da li ću zaigrati od prvog minuta, ali ako se to desi, znam šta mi je činiti protiv Brage. Činjenica je da nisam mnogo igrao ove jeseni, ali mi niko nije pokazao da pokažem magiju na terenu. Mnogo bi mi značilo da mi trener Janković pruži šansu, pošto imam veliku želju da se dokažem u dresu Crvene zvezde i ostanem u Srbiji - rekao je Franklin Salas, najskuplji fudbaler Crvene zvezde, koji je letos plaćen više od milion evra.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković očekuje da će njegov tim poslednju utakmicu u sezoni odigrati na visokom nivou i da će se sa gostovanja u Portugalu crveno-beli vratiti neporaženi.

- Motivisani smo da u Bragi napravimo dobar rezultat. Crvena zvezda je bivši evropski i svetski prvak, pa shodno tome ne želimo da izgubimo ni na treningu, a kamoli na utakmici u Evropi. U Portugal vodim 19 igrača i na licu mesta ću odlučiti ko će istrčati na teren. Potrebno je da budemo više sigurni u defanzivi. Ova utakmica s Bragom veoma nam je značajna, jer nam formira raspoloženje pred odmor - izjavio je Aleksandar Janković, a potom dodao:

- Žalosno je što se radujemo utakmici s Bragom, jer ćemo posle dužeg vremena igrati na kvalitetnom terenu. Isto tako, moramo da znamo da je ovaj meč Portugalcima od velikog značaja, jer im prolaz u narednu rundu garantuje pobeda od dva gola razlike. Oni su temperamentni i moji momci moraju da budu spremni na provokacije. To su stvari koje čeliče grupu i sa njima moramo da naučimo da se nosimo.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.