Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2016, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ ZADOVOLJAN SIKIMIĆEM: Žal za već viđenom pobedom

Neposredno po završetku utakmice, trener Crvene zvezde Miodrag Božović nije bio previše rečit.

– Mislim da je bilo dobro prvo poluvreme. Imali smo dobijenu utakmicu i žao mi je sto nismo pobedili – kratko je prokomentarisao Miodrag Božović.
Na pitanje novinara Arena Sport televizije Božović je pohvalno prokomentarisao nastup Predraga Sikimića, koji je početkom drugog poluvremena zamenio povređenog Huga Vijeire.
– Simikic je doveden da bi rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << utakmicu i mislim da je odigrao solidno – odgovorio je Božović.
DERBI: Everton sprečio novu Zvezdinu pobedu, Kahriman tragičar (VIDEO)
Marko Grujić je bio rovit na ovom meču, pa je izašao sredinom drugog dela, a na pitanje Božoviću koliko je zadovoljan sistemom igre bez Grujića, ‘Grof’ je odgovorio u svom stilu:
– Koga nema bez njega se mora.
NEREDI NA SEVERU: Žandarmerija potisla Delije (VIDEO) (FOTO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Božović: Bili smo blizu pobede, žao mi je

Izvor: Beta, 16.Apr.2016

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da mu je žao jer njegovi fudbaleri nisu danas pobedili Partizan i da je zadovoljan igrom svoje ekipe u "večitom" derbiju."Žao mi je, bili smo blizu pobede. Ali, to je fudbal, dešavaju se takve stvari. Najvažnije je da je utakmica bila fer i korektna...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.