Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ U PROBLEMU: Jedna otežavajuća i jedna olakšavajuća okolnost za ‘Grofa’

Ono što je mnoge fubalske poznavaoce iznenadilo je to što je trener Crvene zvezde Midorag Božović vodio svoj tim sa klupe i na mečevima protiv Metalca odnosno niškog Radničkog.

Samo da podsetimo novi trener kluba sa Marakane je isključen u utakmici 1. kola na Vračaru u kojem je njegiov tim savladao OFK Beograd sa 6:2, ali odluka o njegovom kažnjavanju biće doneta tek ove srede, 5. avgusta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Delegat utakmice Marko Osmajlić je dostavio vrlo detaljan i obiman izveštaj u kojem je do tančina naveo sve šta je trener Zvezde Božović radio po isteku 45. minuta. Otežavajuca okolnost u celom slučaju je što je Božović odbio da ode sa klupe po povratku oba tima na teren, pa je to ipak učinio na dodatnu intervenciju službenih lica, rekao je za Novosti predsednik Disciplinske komisije Žarko Stevanović.
Dodatna zanimljivost u celom slučaju je da Božovića u protokolu meča zbog toga nije prijavio nijedan od pet sudija odnosno upravo zbog toga tj,. izjave koja je tražena od arbitra Srđana Jovanovića se ovoliko kasni sa ovim slučajem.
Olakšavajuća okolnost za Božovića ej to što je nov u Superligi Srbije odnosno do sada nije kažnjavan pa će i to biti uzeto u obzir prilikom donošenja odluke.
Dan odluke u Crvenoj zvezdi je odložen za sutra, a ko od igrača je na izlaznim vratima Marakane pročitajte OVDE.
The post BOŽOVIĆ U PROBLEMU: Jedna otežavajuća i jedna olakšavajuća okolnost za ‘Grofa’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezdin trener čeka odluku ''disciplinaca''

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015

Iako je već odigrano i treće kolo Superlige, trener Crvene zvezde Miodrag Božović još uvek nije saznao odluku disciplinskih organa u vezi sa njegovim isključenjem na premijeri protiv OFK Beograda...S obzirom da je Disciplinska komisija odužila sa odlukom po ovom pitanju, Miodrag Božović je vodio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.