BOŽOVIĆ NA MUKAMA: Napadač Crvene zvezde slomio kost stopala

Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽOVIĆ NA MUKAMA: Napadač Crvene zvezde slomio kost stopala

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović suočava se sa kadrovskim tegobama pošto do kraja polusezone neće moći da računa na svog napadača.

Naime, crnogorski internacionalac Petar Orlandić zaradio je lom kosti u svom stopalu zbog čega će, kako prenose Novosti, pauzirati sve do kraja jesenjeg dela šampionata.
Da stvar bude dodatno otežavajuća za šefa crveno-bele struke, problem sa zdravljem ima i iskusni štoper Zoran Rendulić koga već izvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vreme muči desni list.
Orlandić od dolaska u Zvezdu kao da je navukao neki maler na sebe, pa je češće van stroja nego što je u mogućnosti da pomogne ostatku ekipe.
Upravo zbog svega gore navedenog ovog fudbalera neće biti ni na meču u subotu sa Novim Pazarom. Od dolaska u Ljutice Bogdana crnogorski internacionalac je odigrao tek utakmice sa Kairatom, a potom je stalno bio na listi povređenih.
FOTO: STARSPORT  
On je zaradio jak potres mozga zbog čega je pauzirao čak 45 dana, a potom je povredio skočni zglob, ali na magnetnoj rezonanci nije bio ustanovljen prelom. S obzirom na to da je dugo imao otok u zglobu, ponovnim pregledom ustanovljen je i pravi razlog.
Sa druge strane, Rendulić, koji  je ovog leta stigao iz Čukaričkog, našao se u krugu startera u prve tri utakmice na početku sezone, ali je i tada imao problem sa upalom lista desne noge.
The post BOŽOVIĆ NA MUKAMA: Napadač Crvene zvezde slomio kost stopala appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda protiv Pazaraca za "osmicu", Voždovac čeka Partizan

Izvor: Press, 25.Sep.2015

Fudbaleri Crvene zvezde, lideri Superlige, narednog vikenda u 11. kolu Superlige protiv Novog Pazara tražiće osmu pobedu u nizu, dok Partizan gostuje ekipi Voždovca sa željom da prekine lošu seriju od tri utakmice bez pobede. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.