BORZAŠ NA SPISKU SELEKTORA: Čast je i privilegija što sam ponovo tu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 22:53

BORZAŠ NA SPISKU SELEKTORA: "Čast je i privilegija što sam ponovo tu"

Biće deo ekipe u dve prijateljske utakmice.

Rukometaš Srbije Uroš Borzaš izjavio je da mu je čast što se našao na spisku novog selektora Borisa Rojevića.

Sportski centar Kovilovo biće baza srpskih rukometaša do odlaska u Gdanjsk gde će se u periodu od 14. do 18. marta odigrati dva prijateljska susreta sa selekcijom Poljske.

- Čast je i privilegija što sam ponovo na spisku i jedva čekam da krenemo u novi ciklus rada. Biće sigurno drugačije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najpre zbog novog stručnog štaba, ali verujem da ćemo se brzo uigrati i navići. Nadamo se dobrom početku, već na dvomeču sa Poljacima. Energija u ekipi je uvek bila dobra i to se neće promeniti, a svi smo dovoljno iskusni da se na sve promene u taktici i pristupu igri vrlo lako možemo adaptirati. Ovo okupljanje nam je veoma važno jer ćemo pred Španiju imati malo vremena - izjavio je Borzaš za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.