BORUSIJA DORTMUND OTKLONILA DILEMU: Obamejang produžio ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2017, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORUSIJA DORTMUND OTKLONILA DILEMU: Obamejang produžio ugovor

Gabonac među Milionerima do 2021.

Iako je već neko vreme bilo spekulacija da će Pjer-Emerik Obamejang napustiti redove Borusije iz Dortmunda, reprezentativac Gabona ipak će i dalje nositi dres Milionera pošto je aktuelni ugovor koji mu traje do 2020. produžio do 2021. Ovo je potvrdio sportski direktor Borusije Mihael Cork, a preneo ESPN.

SVE JE ZAPISAO: Direktor šampiona DOŠAO po Sergeja!

SMENJEN: Hrvatu otkaz u turskom velikanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

 - Ugovor je produžen do 2021. To je i dalje dug period. Jednog dana će on sigurno napustiti Borusiju Dortmund. Karijeru neće završiti kod nas. On je veoma važan igrač za nas i imamo ga i dalje u planovima - rekao je Cork.

Let me Listen Music!! better than newspaper. it’s a Bit of Time i extend my contract🙈 but it’s not your mistake, you didn’t know as often ⏰⏰ pic.twitter.com/xtvazSOQgZ

— Aubameyang P-E (@Aubameyang7) December 18, 2017

Prošle sezone je Obamejang bio najbolji strelac Bundeslige, dok je ove sezone za sada postigao 13 golova. Prema navodima nemačke štampe produžetak ugovora je navodno potpisan još pre nekog vremena, a Obamejang je sve potvrdio na tviteru.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.