BORKOVIĆ NAJAVIO JUBILARNU 30. SEZONU U KARIJERI: Cilj je plasman u finale

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 15:46

BORKOVIĆ NAJAVIO JUBILARNU 30. SEZONU U KARIJERI: Cilj je plasman u finale

Srpski automobilista će naredne sezone voziti u novom takmičenju.

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković naredne sezone, jubilarne 30. u njegovoj profesionalnoj karijeri, učestvovaće u novoformiranom takmičenju "TCR World ranking", ali sa istim ambicijama i željom da izbori plasman u finale.

 - Novi je format takmičenja, sličan ATP turu, učestvuje 1.000 vozača iz celog sveta, u različitim disciplinama, a 60 najboljih takmičara stiće će do finala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Makau, u novembru, što je svakako moj cilj - izjavio je Borković na konferenciji za medije.

Borković će se inicijalno takmičiti u TCR Evropa, za tim "Target Competition", voziće automobil Hjundai, a tri trke na kojima će učestvovati su u okviru Svetskog šampionata. Po rasporedu održaće se sedam trkačkih vikenda, odnosno ukupno 14 trka, a prva je na programu narednog vikenda u Portugalu.

 - Nadam se da ću što bolje da predstavim i sebe i Srbiju i da izborim finale - istakao je Borković.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.