BORJAN POSLE ELIMINACIJE: Glave gore, okrećemo se prvenstvu i kupu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORJAN POSLE ELIMINACIJE: Glave gore, okrećemo se prvenstvu i kupu (VIDEO)

Crveno-beli poraženi na "Karaiskakisu".

Kao i tokom Zvezdinog puta ka Ligi šampiona, Milan Borjan je i na "Karaiskakisu" pokazao zašto je "ministar odbrane" tima sa Marakani.

Blistavim intervencijama čuvar mreže srpskog šampiona dovodio je do ludila fudbalere Olimpijakosa, ali je na kraju gol El Arabija sa penala, koštao Milojevićev tim evropskog proleća.

- Defanzivno smo igrali dobro, ofanzivno, opet, nismo iskoristili penal. Kazna dođe posle toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta da se radi - rekao je Milan Borjan posle meča u Pireju.

O promašenom penalu Tomanea i neopreznom igranju rukom Žandera u finišu meča, kada je Brazilac skrivio penal koji je Zvezdu koštao prolaska, golman crveno-belih kaže:

- Treba da se koncentrišemo na naše prvenstvo i probamo da osvojimo duplu krunu. Glave gore, imamo utakmicu u nedelju koja nam mnogo znači. Treba dati momcima, Žanderu i Tomaneu podršku, dešava se to što se desilo, ali eto ide život dalje - istakao je Borjan.

Pogledajte još slika sa meča Olimpijakos - Crvena zvezda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.