BORJAN I SIMIĆ: Jedva čekamo duel sa Parižanima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORJAN I SIMIĆ: Jedva čekamo duel sa Parižanima (VIDEO)

Rezultat je bio 3:1.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u utakmici 5. kola Lige šampiona (više pročitajte OVDE), a protivnik, Napoli je dao tri gola. Možda bi ih bilo i više da na golu nije bio Milan Borjan.

- Mnogo standardnih igrača nam je falilo ali mi smo tim, borili smo se, dali smo sve od sebe. Čestitam momcima na borbenosti, odigrali su dobro meč, ali izgubili smo. Treba da podignemo glavu i da se okrenemo našem prvenstvu, da uzmemo duplu krunu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da sledeće godine opet izborimo Ligu šampiona - rekao je čuvar mreže crveno-belih, koji još imaju teoretske šanse za treće mesto i plasman u Ligu Evrope.

MILOJEVIĆ PONOSAN: Ne volim da hvalim, ali Jovančić je fascinantan

- Još smo u igri za Ligu Evrope, ima šanse. Igramo protiv jakog protivnika, daćemo sve od sebe, nikad se ne zna, možda i prođemo, zavisi od rezultata. Kako smo pobedili Liverpul pred našim navijačima tako možemo da iznenadimo Pari Sen Žermen. Mi smo neiskusna ekipa, momci treba da budu ponosni što smo dogurali dovde. Niko nije očekivao da ćemo da osvojimo četiri boda u grupi, ali uspeli smo. Imamo još jednu utakmicu i nikad se ne zna. U svakoj utakmici idemo na pobedu pogotovo pred našim navijačima. Treba da izađemo sa dosta "muških stvari" da probao da pobedimo i damo maksimum - kazao je Borjan.

Sa novinarima je razgovarao i Veljko Simić.

- Posle pobede nad Liverpulom porasli su apetiti i naravno da nismo zadovoljni posle poraza. Popravili smo utisak u drugom poluvremenu. U poslednjih 35 minuta bili smo opasniji tim, ali nažalost nije bilo dovoljno za preokret. Napredujemo iz meča u meč i svakako će nam značiti i ovo iskustvo - rekao je Simić, koji ne smatra da je strah bio razlog za poraz.

- Nismo bili bojažljivi. Rival je kvalitetna ekipa sa fenomenalnim napadačima. Definitivno reakcije kod golova nisu bile idealne, ali šta da se radi. Imao sam veliku šansu i žao mi je što je nisam iskoristio. Nisam zahvatio loptu kako sam želeo. Krivo mi je jer bi pogodak promenilo tok meča.

Za 11. decembar je zakazan duel sa Pari Sen Žermenom.

- Motivacija će biti na visokom nivou. Očekujem pun stadion i duel za užitak.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.