BORJAN I KATAI NISU PO MERI BAHARA: O tome se OGLASIO i prekobrojni Milijaš (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 15:48

BORJAN I KATAI NISU PO MERI BAHARA: O tome se OGLASIO i "prekobrojni" Milijaš (VIDEO)

Traži novi posao.

Dolaskom Izraelca Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde, Nenad Milijaš je postao prekobrojan u stručnom štabu šampiona Srbije.

Najveću pažnju javnosti je privukla odluka dosadašnjeg trenera Makabija iz Haife da kapitenu Milanu Borjanu saopšti da više neće biti prvi golman, a Milijaš je na tu temu, između ostalog, govorio i za popularni ''Miljanov korner''.

Šta bi mogao da poruči Borjanu iz svog ugla, vezano za novonastalu situaciju?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Milan je neko ko je stvarno mnogo dao Zvezdi, odrađivao je svoj posao, posebno u Evropi, na najvišem nivou. Ali, to je surovi profesionalizam. On je jako bitan član u svlačionici. Kad bi pitali decu koga znaju iz Zvezde, verovatno najpre znaju njega, nego ostale igrače. To je hrabar potez trenera, pokazao je da zna šta i kako hoće, a Milan je profesionalac koji mora to da prihvati. Ima ugovor sa Zvezdom i njegovo je da radi i da se dokazuje, da pokaže da treba da brani ponovo. Ipak, to je velika stvar koja se desila. Nikome nije prijatno da to čuje, posebno ako si kapiten, ali što pre treba da se probudiš i vidiš kako dalje - konstatovao je Milijaš.

Neizvesno je i kakav će status imati i Aleksandar Katai u sledećoj sezoni.

- Katai je jedan majstor koji je dao mnogo golova, rešio najviše utakmica u prošlom prvenstvu, ali to su još uvek vesti, hajde da sačekamo da počnu treninzi. Novi je trener, nova takmičenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.