BORBA ZA TROFEJ: Barsa u finalu Kupa kralja vida rane iz El klasika

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 10:17

BORBA ZA TROFEJ: Barsa u finalu Kupa kralja vida rane iz El klasika

FInale u Sevilji, Bilbao u lošoj formi.

Barselona i Atletik Bilbao? Ko će do trofeja Kupa kralja, dve su velike želje, a pehar je samo jedan.

Barselona je klub s najviše titula u Kupu kralja jer su ovo takmičenje osvojili čak 30 puta. Međutim, i Bilbao je sjajan u ovom takmičenju i nalaze se odmah iza Barcelone sa 23 titule.

Jasno je da je Barcelona veliki favorit u večerašnjoj utakmici koja se igra u Sevilji i sigurno je da Ronald Kuman želi doći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konačno do trofeja kako bi barem malo opravdao uloženo poverenje kada je izabran za novog trenera.

Vodi bitku Barselona u Primeri s Realom i Atletikom za titulu, a večeras (21.30) u Sevilji ima priliku da uzme i Kup kralja, gde u finalu igra protiv Bilbaa. Dvojka na Barsu nosi kvotu 1,55, kvota na Bilbao je 6,00, a na iks 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Barselona.

Barsa je prošlog vikedan poražen u El Klasiku od Reala sa 2:1, ali je još uvek u trci za šampionskom titulom. Imaju bod manje od Reala, a dva od Atletika. Pre poraza u Madridu bili su velikoj pobedničkoj seriji i prilično efikasni. Lionel Mesi je bio rasoložen i inspirisanm a onda je sve lakše.

Baskijci nisu u dobroj formi u poslednje vreme. Na prethodnih šest mečeva u svim takmičenjima nisu osetili slast pobede, pretrpeli su četiri poraz uz dva remija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.