BORBA ZA DUPLU KRUNU: Kad igraju Inter i Milan SPEKTAKL je ZAGARANTOVAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 13:05

BORBA ZA DUPLU KRUNU: Kad igraju Inter i Milan SPEKTAKL je ZAGARANTOVAN

Derbi meč 1/4 finala Kupa Italije.

Derbi poslastica u četvrtfinalu Kupa Italije, Inter i Milan bore se da ostanu u trci za osvajanje duple krune na Apeninima. Milanski klubovi su posle dugo vremena na vrhu Serije A, a duel u Kupu biće novi okršaj ljutih rivala koji lako može da odredi nastavak sezone.

Inter je propustio u Udinama veliku šansu da preuzme lidersku poziciju. Mršavih 0:0 na Friuliju samo je potvrdio da Konteova četa ima problema sa realizacijom u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednje vreme.Na poslednjih pet mečeva samo jedan gol su dali igrači iz navale – Lukaku u 1/8 finala kupa protiv Fiorentine u poslednjem minutu drugog produžetka za pobedu na „Frankiju“ (2:1). Lautaro Martinez kao je potrošio municiju posle het-trika koji je spakovao Krotoneu (6:2) početkom godine. Učinak Aleksisa Sančeza u 2021. godini je promašen penal protiv Sampdorije, a Ivana Perišića ništa! S druge strane, u veoma dobroj formi su Barela, Vidal, Brozović i Hakimi.

U trenutku kad ni jednima ni drugima ne odgovara, Inter i Milan sastaće se večeras (20.45) u četvrtfinalu Kupa Italije. Serija A za oba tima je prioritet, ali derbi je derbi. Kvota na Inter je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Milan.

Milanezi su ozbiljno uzdrmani pred gradski derbi. Atalanta ih je preslišala za vikend na „San Siru“ i spakovala im tri komada. To je bio drugi prvenstveni poraz „rosonera“ od početka godine na domaćem terenu, pre „boginje“ meru im je uzela „stara dama“. Milan jeste lider, ali deluje da je samo pitanje vremena kada će Inter da zauzme čelo tabele. Ovo će biti dobra prilika vodećem timu Serije A da pokaže zube gradskom rivalu koji je u poteri za njim cele sezone.

Ovo će biti 227 derbi „Della Madonnina“ ako računamo zvanične utakmice. Inter je za nijansu uspešniji, vodi u pobedama 82:77, nerešeno je bilo 67 puta. Međutim, kada je Kopa Italija u pitanju, Milan ima bolji međusobni skor (10:7 u pobedama i sedam remija)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.