BORBA: Miljković opisao bitku sa koronom - 25 dana u krevetu, obostrana UPALA PLUĆA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 15:52

BORBA: Miljković opisao bitku sa koronom - "25 dana u krevetu, obostrana UPALA PLUĆA"

Na sreću on je pobednik.

Svedoci smo već godinu dana pandemije korona virusa. Imena zaraženih sportista objavljivana su iz dana u dan što je naročito zabrinulo njihove najbliže ali i verne navijače. Na sreću domaći asovu su se relativno brzo oporavljali i retko kada su imali potrebu za bolničkim lečenjem. Ovoga puta fudbaler Partizana Aleksandar Miljković, koji se konačno vratio u ekipu crno-belih rešio je da progovori o svojoj borbi sa opakim virusom.

Virus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je mučio mesec dana, izbacio iz ekipe, poremetio životne navike, međutim, desni bek Partizana ga je na kraju „slomio“, iako je u njegovom slučaju situacija bila opasnija nego na ostale članove ekipe kroz koje je samo „protrčao“.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

- Bio sam zaražen koronom, imao obostranu upalu pluća, ne mogu da kažem da sam bio kritičan. Hvala Bogu, sad sam dobro - kazao je Miljković u razgovoru sa klupsku televiziju sa priprema u Turskoj.

Miljković se pre nekoliko dana stavio na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću, prvi put još od 5. decembra kad je pred kraj prvog poluvremena duela sa Čukaričkim malaksao.

- Najpre sam osetio da mi srce preskače, plus bio ubrzan, što sam odmah signalizirao sudiji. Pozvao je lekare i kako su do pauze ostala samo dva, tri minuta, izdržao sam do kraja prvog poluvremena. Još na zagrevanju sam osetio da sam teži i u glavi i u nogama nego inače. Pomislio sam na običan umor. Sutradan sam dobio simptone kovida. Bilo mi je loše, samo sam pao u krevet - izjavio je Miljković i dodao kako je tekao oporavak:

- Sportisti se, najvećem broju slučajeva, brzo vraćaju u pogon posle infekcije, ali men je koncentracija virusa u organizmu bila povećana. Skener je pokazao aktivnu obostranu upalu pluća. Znao sam da će proći, jedino što sam psihički teško podneo činjenicu da ću propustiti uvodni, najvažniji, deo priprema. Ležao sam u krevetu maltene 25 dana, posle čega su mi lekari dozvolili da sa porodicom odem na Zlatibor.

Tokom dugog otsustva fudbaler crno-belih otkriva šta mu je najviše nedostajalo:

- Najviše mi je nedostajao – Partizan. Momci, „Zemunelo“, druženje, to je moj život. Tako funkcionišem i odjednom sam postao isključen. Hvala treneru Aleksandru Stanojeviću i lekarskom timu na načinu kako su se postavili tokom mojih problema, omogućili su mi da se vratim bez pritiska, zato osećam potrebu da im na tom gestu uzvratim učinkom na terenu - dodao je Aleksandar Miljković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mia Kalifa, zvezda filmova za odrasle i velika navijačica Vest Hema

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.