BOMBETINA: Mitrova žena preuskom haljinom jedva obuzdala bujne grudi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 15:27

BOMBETINA: Mitrova žena preuskom haljinom jedva obuzdala bujne grudi (FOTO)

Slika je napravila pravu pometnju na Instagramu.

Dok je krčio put do svojih fudbalskih visina, pored porodice, najveću podršku Aleksandru Mitroviću pružala je devojka Kristina. Bez obzira na to što dugogodišnju stabilnu vezu još uvek nisu krunisali brakom, kao najlepša potvrda istinske ljubavi stigli su sin i ćerka.

Svojim partijama u dresu Fulama, Mitar je zaludeo fudbalski svet, dok sa druge strane Kristina svojim atraktivnim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poslednja slika koju je podelila sa mnogobrojnim pratiocima na Instagramu u trenutku je napravila pravu pometnju. Lepša polovina reprezentativca Srbije jedva je bujne grudi uspela da obuzda preuskom haljinom.

A post shared by @janjickristina on Sep 7, 2020 at 12:08pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.