BOMBA na pomolu: Mesi i Gvardiola građani!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA na pomolu: Mesi i Gvardiola "građani"!

Evropski mediji "bruje" o senzacionalnom planu Mančester sitija da ponovo upari španskog trenera i argentinskog asa.

Foto: Guliver/Getty images/David Ramos

Lionel Mesi i Pep Gvardiola ponovo zajedno, ali ne u Barseloni? Za navijače katalonskog kluba to zvuči kao najgora noćna mora, međutim, izgleda da bi ona mogla uskoro da se obistini. Tako, barem, piše britanski "The Sun", kao i još neki evropski mediji, koji umeju da pogode sa "bombastičnim transferima". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Navodno, Gvardiola je već dogovorio raskid ugovora sa Bajern Minhenom i rešio da posao nastavi u Mančester sitiju, koji je, opet navodno, već počeo pregovore sa Lionelom Mesijom, uz ponuđenu platu Argentincu od enormnih 800.000 funti nedeljno.

Prvu informaciju, sa prefiksom "svetska ekskluziva" u naslovu, objavio je "The Sun", dok je drugu na svom sajtu plasirao španski radio "Cadena COPE".

Friday's Sun back page: World Exclusive - £800k a week #tomorrowspaperstoday#bbcpapers#mcfcpic.twitter.com/3gdPfnkz5t

— Nick Sutton (@suttonnick) November 26, 2015

Veliku ulogu u celoj priči imaju izvršni direktor "građana", Feran Sorijano, nekada potpredsednik i generalni menadžer Barselone, i Ćigi Begiristajn, bivši igrač i sportski direktor katalonskog kluba, a sada direktor Mančester sitija.

Videćemo da li će, zaista, uspeti da ostvare nešto o čemu mnogi klubovi maštaju...

Inače, nije ovo prvi put da se Mesi i Gvardiola dovode u vezu sa Mančester sitijem i Premijer ligom. I jedan i drugi su već pričali da bi voleli da igraju u prvenstvu Engleske.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.