BOMBA U LAKTAŠIMA: Reprezentativac Srbije u Igokei! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 17:11

BOMBA U LAKTAŠIMA: Reprezentativac Srbije u Igokei! (FOTO)

Aba liga sve jača.

Igokea nastavlja sa kreiranjem respektabilnog sastava za narednu sezonu. Klub iz Laktaša danas je promovisao Dragana Apića u novo pojačanje na centarskoj poziciji.

Vulverhempton ima istorijsku priliku da se plasira u Ligu šampiona, a koliko je to realno videće se u današnjem (18.30) meču s Arsenalom. Tobdžije imaju očajnu sezonu, Vukovi vrhunsku, a kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nekadašnji juniroski reprezentativac Srbije, koji je bio na širem spisku Saše Đorđevića za prošlogodušnji Mundobasket, ali i član Hemofarma, Crvene zvezde, FMP-a i Lokomotive Kubanj, potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom koju sa klupe predvodi Dragan Bajić.

Igokea ima prilično velike ambicije sledeće sezone, a to se vidi po dolascima novih igrača. Prvo je potpisan Antabija Voler, a potom su redom stizali, Edin Atić, Džeki Karmajkl, StefanFundić, Antoni Klemons i danas Dragan Apić. U međuvremenu je produžen i ugovor sa Markom Jošilom.

Igokea signs Dragan Apic https://t.co/EDLND9lZ7z

— Sportando (@Sportando) July 4, 2020

Ekipa iz Laktaša je u trenutku prekida prošle sezone bila na osmom mestu, ali naredne sezone predstavljaće legitimnog kandidata za top 4 u Aba ligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.