BOMBA IZ KOMŠILUKA: Andrej Ševčenko selektor reprezentacije BiH

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 08:32

BOMBA IZ KOMŠILUKA: Andrej Ševčenko selektor reprezentacije BiH

Traži se naslednik Faruka Hadžibegića.

Reprezentacija Bosne i Herecgovine je bez selektora. Težak poraz od Luksemburga u Zenici u okviru kvalifikacija za Euro primorao je Faruka Hadžibegića da podnese ostavku.

Poslednjih dana spominjalo dosta potencijalnih kandidata za preuzimanje ove funkcije, ali naslednik Hadžibegića nije pronađen. U igri su navodno bili Slavoljub Muslin i Slaven Bilić, a italijanski mediji plasirali su senzacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vest.

On tvrdi da je jedan od kandidata legendarni Ukrajinac Andrej Ševčenko.

🇧🇦 - Após o desligamento de Faruk Hadzibegic, a Federação Bósnia de Futebol estaria pensando em Andriy Shevchenko para comandar a seleção do país, segundo a imprensa local. Seria uma ação interessante do país, pois o ex-atacante teve boa passagem pela seleção ucraniana. pic.twitter.com/KFtK2r5C2Y

— Renan Tanandone (@RenanTanandone) July 10, 2023

Nekadašnji osvajač "Zlatne lopte" je svoj poslednji angažman imao na klupi Đenove, koju je vodio od 2021. do 2022. godine, dok je selektor Ukrajine bio od 2016. do 2021. godine. Sa Ukrajinom je igrao četvrtfinale na poslednjem Evropskom prvenstvu.

Bosna i Hercegovina će zbog očajnog starta teško na EURO preko kvalifikacija, jer su Portugal, Slovačka i Luksemburg daleko odmakli, ali ova selekcija ima i rezervni put, pošto je obezbedila baraž preko Lige nacija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.