BOLJI OD NADREALISTA: Bivši igrač Zvezde IMITIRAO Ivicu Ilieva i ZAPALIO Instagram (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJI OD NADREALISTA: Bivši igrač Zvezde IMITIRAO Ivicu Ilieva i ZAPALIO Instagram (VIDEO)

Povod za skeč bila promocija Ognjena Ožegovića.

Bivši igrač Crvene zvezde Stefan Ilić našalio se na račun sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva zbog ponašanja na promociji Ognjena Ožegovića.

Foto: MN Press

Iliev je posle pitanja novinara za Ožegovićana račun navijačke pripadnosti odlučio da on odgovori i počeo je da se dere na predstavnike medija i udara šakom o sto.

Taj nastup Ilieva izazvao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žestoke reakcije sporstke javnosti u Srbiji, a postao je i predmet mnogih šala na društvenim mrežama.

Sada je to uradio i bivši igrač Zvezde, koji je na svom profilu na Instagramu objavio video parodije sa promocije novog pojačanja Partizana.

Svrha ovog klipa nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga, već isključivo humor i zabava. Sadržaj klipa predstavlja umetnički izraz autora. @stefan_p13 @obevele_geno

Објава коју дели Stefan Ilic (@stefanilke95) дана 4. Сеп 2017. у 10:03 PDT

- Svrha ovog klipa nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga, već isključivo humor i zabava. Sadržaj klipa predstavlja umetnički izraz autora - napisao je uz video Ilić, koji je inače u mlađim kategorijama igrao i za Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.