BOLJE NIJE NI MOGLO U TAKVOJ SITUACIJI: Rajevac se borio za život i vodio Ganu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 13:32

BOLJE NIJE NI MOGLO U TAKVOJ SITUACIJI: Rajevac se borio za život i vodio Ganu

Debakl na Afričkom kupu nacija.

Doskorašnji selektor Gane Milovan Rajevac smenjen je sa te pozicije posle neuspeha na Afričkom kupu nacija, a posle otkrivanja nekih novih informacija, taj nauespeh je pao potpuno u drugi plan. Rajevac se suočio sa vrlo teškim okolnostima pred početak takmičenja i neupeh posle toga i ne deluje kao veliko iznenađenje.

 - Borio sam se u Кataru za život. I pobedio! Na razgovor sam došao pod dejstvom oporavka od koronavirusa i malarije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo ko je to znao u Srbiji. Bio sam izolovan osam dana, iz sobe vodio treninge, komandovao, savetovao saradnike... Moj stručni štab, takođe, nije bio u najjačem sastavu. Problemima tu nije bio kraj, naišla je bolest izazvana ujedom komarca, pio sam jake lekove, strogo se pridržavao saveta lekara - otkrio je Rajevac u intervju za "Sportski žurnal".

Rajevac je otkrio da i dalje prima terapiju , kao i da mu i dalje nije svejedno. Nije zaboravio ni zahvalnost Fudbalskom savezu Gane.

 - Terapija još traje, idem na kontrolu za nekoliko dana, nije mi bilo svejedno. Pregrmeo sam, biću još jači. Sve što sam tražio omogućili su mi iz Fudbalske asocijacije Gane, hvala im do neba - poručio je Rajevac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.