BOLJE DA SU IMALI KONTROLNI IZ MATEMATIKE: Litvanci su meč sa Srbijom gledali i u školama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 10:35

BOLJE DA SU IMALI KONTROLNI IZ MATEMATIKE: Litvanci su meč sa Srbijom gledali i u školama (FOTO)

Orlovi odigral isjajan meč i otišli u četvrtfinale.

Dobar turnir je imala na Svetskom prvenstvu reprezentacija Litvanije. Ostvarila je četiri pobede, pre nego što je u petom trijumfu srušila selekciju SAD. Međutim, u četvrtfinalu su naleteli na Srbiju koja je totalno nadigrala Litvaniju u svakom košarkšakom elementu.

Nije bilo lako litvanskim navijačima koji su bili u dvorani, ali je jednako teško bilo i u samoj Litvaniji, naročito u školama jer je utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tamo prenošena. Tako su učenici umesto časova gledali direktan prenos četvrtfinala na Svetskom prvenstvu što i nije neko čudo ako se zna da je košarka nacionalni sport Litvanaca.

Lietuvas skolās šodien bija tā. Foto: LRT pic.twitter.com/wV7RrfeQLH

— Paulius Jakelis (@PauliusJakelis) September 5, 2023

Međutim, učenici po školama i nisu imali mnogo toga da vide od svoje reprezentacije, ali su zato mogli, koliko je to bilo moguće, da uživajuu u onome što je prikazala Srbija u četvrtfinalnom meču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.