BOLJE DA IH NISU KAZNILI: Hrvatska zbog kukastog krsta ostala bez boda i 100.000 evra!

Izvor: Kurir, 23.Jul.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJE DA IH NISU KAZNILI: Hrvatska zbog kukastog krsta ostala bez boda i 100.000 evra!

UEFA je smešnom kaznom praktično pomilovala FS Hrvatske

ZAGREB - Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je fudbalsku reprezentaciju Hrvatske oduzimanjem jednog boda u kvalifikacijama za EP 2016. i igranjem dva meča bez prisustva navijača.

Ujedno FS Hrvatske je kažnjen i sa 100.000 evra zbog kukastog krsta na stadionu Poljud tokom utakmice sa Italijom u kvalifikacijama za EP 2016.

USKORO OPŠIRNIJE...

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BOLJE DA IH NISU KAZNILI: Hrvatska ostala bez boda i 100.000 evra!

Izvor: Kurir, 23.Jul.2015

Iako su Hrvati strahovali da će biti izbačeni iz kvalifikacija za EP, UEFA je bila blagonaklona..ZAGREB - Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je fudbalsku reprezentaciju Hrvatske oduzimanjem jednog boda u kvalifikacijama za EP 2016. i igranjem dva meča bez prisustva navijača...Ujedno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.