”BOLEST KOJU SAM PRELEŽAO, NIJE NAIVNA”: Lajović zadovoljan nakon poraza!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 17:01

”BOLEST KOJU SAM PRELEŽAO, NIJE NAIVNA”: Lajović zadovoljan nakon poraza!

Oporavak i dalje traje...

Britanac Jan Čoinski, 164. igrač sveta, priredio je neverovatno iznenađenje pobedom nad Dušanom Lajovićem 3:1 u prvom kolu Vimbldona. Domaći teniser učestvuje na Vimbldonu zahvaljujući specijalnoj pozivnici.

Iza neočekivanoh ishoda se krije Lajovićeva loša forma i zdravstveno stanje. Pre svega, Duci za uspeh smatra što je uopšte izdržao čeo meč na terenu.

- Iskreno, ne mogu da kažem da sam razočaran jer sam uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odigram ceo meč. Bio sam tri nedelje u krevetu, imao sam boginje koje sam dobio u Parizu, i nakon toga sam imao manje od dve nedelje da se pripremim. Dao sam sve od sebe da dovedem telo u red, ali posle takve bolesti i tako malo vremena za Grend slem, mislim da nije dovoljno vremena da se spremim - istakao je Lajović, prenosi Sportklub.

Dodaje da mu je krivo zbog drugog seta i načina na koji ga je izgubio...

- Igrački sam se dobro osećao, krivo mi je zbog drugog seta, možda da sam ga dobio nekim adrenalinom možda bi on malo pao i možda bih imao šansu da pobedim, ali, sa druge strane, bio sam svestan da ne znam koji mi je limit fizički jer nisam bio u situaciju da dolazim na Grend slem ne znajući da li mogu da izdržim meč. U neku ruku je dobra stvar što sam uspeo da odigram do kraja jer nije bilo nikakvih koraka unazad nakon oporavka od boginja, rekli su mi da nije ta bolest baš naivna i izboriti se sa tim i krenuti ponovo fizičku aktivnost. Za sada sve ide okej - zaključio je Lajović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.