Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJKOT: Rim ostaje bez gradskog derbija!

Derbi “večnog grada” između Lacija i Rome trebalo bi da se odigra 8. novembra, ali će atmosfera na Olimpiku biti više nego tiha.

Naime, navijači dva najveća kluba iz glavnog grada Italije najavili su bojkot. Razlog je sukob sa policijom, koja želi da zauzme središnji deo kopa sa obe strane stadiona Olimpiko. Sa time se ne slažu tifozi Rome i Lacija.
– Ne želimo da stojimo mirno kada klub ne brine o nama. Spremni smo da ne dođemo na utakmicu, pa neka stadion >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bude prazan. Ne želimo da prihvatimo ove apsurdne poteze. Strast je uvek bila temelj naše podrške, ali sada se sve pretvara u parodiju – napisali su u zvaničnom saopštenju navijači “vučice”.
Takođe, i navijači Lacija protestvuju i podržavaju dugogodišnje neprijatelje u borbi protiv policije.
The post BOJKOT: Rim ostaje bez gradskog derbija! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.