Izvor: HotSport.rs, 13.Mar.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJIĆ: Bitno je pobediti, ne ko je strelac

Nije važno ko je strelac golova, važno je da smo uspeli da pobedimo, rekao je fudbaler Čukaričkog Petar Bojić dan nakon gostovanja Borcu iz Čačka.

– Ako nastavimo ovako da igramo i poklope nam se rezultati možemo da dođemo do mesta koje vodi u plej of, dodao je fudbaler Čukaričkog.
Čukarički je u 26. kolu Superlige Srbije pobedio Borac rezultatom 3:2 iako je na poluvremenu a ekipa gubila 2:1, a upravo je Bojić postigao dva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gola u drugom delu meča.
– Naravno da je sjajan osećaj kad dva puta zatreseš mrežu. ao sam se na pravom mestu u pravo vreme. Nije važno ko je dao gol, najbitnije je da smo pobedeili. U prvih pet kola četiri pobede je odličan učinak. Trenutno smo na tri boda od osmog mesta koje vodi u plej of, dodao je on.
Bojić kaže i da je utakmica u Čačaku bila teška, kao i teren.
– Ušli smo loše, rano primili gol, izjednačili i pokušali da se vratimo u meč. Oni su opet poveli i na poluvreme smo otišli sa gubitkom. Nije lako preokrenuti rezultat, to je velika stvar. Ušli smo stvarno dobro u drugi deo utakmice i imali sreće kod gola i šuta da je pogodila u malu mrežu, pojašnjava vezni igrač koji nosi broj 24 na dresu.
Bojić je bio precizan u 62. i 78. minutu utakmice i slaže se da golovi imaju značaj za samopouzdanje igrača.
– U tri utakmice prolećnog dela smo u poluvremenu gubili pa na kraju pobedili što govori koliko smo spremni. Odličan učinak za sad, odradili smo sjajne pripreme i očekujemo da se i rezultati poklope.
Snažni vezni igrač je prošle godine u aprilu teško povređen odnosno pokidani su mu unutrašnji ligamenti kolena u utakmici protiv Partizana. Bojić je operisan, oporavljao se prvi deo sezone, klub mu je produžio ugovog do januara 2019. i u prolećnom delu, kako kaže, odigrao je svih pet utakmica bez ikakvih tegoba.
The post BOJIĆ: Bitno je pobediti, ne ko je strelac appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.