BOGDANOVIĆ TAJNO DONIRAO NOVAC ZA RESPIRATORE: Košarkaš nije želeo da se OVO sazna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGDANOVIĆ TAJNO DONIRAO NOVAC ZA RESPIRATORE: Košarkaš nije želeo da se OVO sazna!

Humanost na delu!

Svakoga dana pročitamo da je neki sportista donirao novac u borbi protiv koronavirusa. Većina njih to čini javno, ali ima onih koji ne voli da se zna da su pomogi i dali novac. Jedan od takvih je Bojan Bogdanović.

Hrvatski reprezentatvac i košarkaš Jute je bolnici u Mostaru donirao 50.000 dolara, ali nije to učinio javno. Za ovaj prelep gest se tek saznalo kada se oglasila potparolka bolnice Adrijana Padža, prenosi "Juarnji list":
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Bojanov otac Mario kontaktirao je našeg direktora Antu Kvesića i ponudio novčanu pomoć bolnici. Izričito je naglašeno da se novcem kupe respiratori, pa će u tom pravcu i ići donacija. Svakako da smo svi zahvalni, a i njegov potez pokazuje koliko se podiže svest kod svih javnih osoba, jer svi zajedno svesni smo ozbiljnosti situacije - rekla je ona za pomenuti hrvatski list.

Ovo je svakako potez za poštovanje! I nadamo se da će i drugi, imućniji sportisti, pomoći svojoj zemlji u ovim teškim trenucima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.