BOGDANOVIĆ I LUČIĆ U GLAS OTKRILI: Evo na čemu Orlovi još mnogo moraju da rade

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGDANOVIĆ I LUČIĆ U GLAS OTKRILI: Evo na čemu Orlovi još mnogo moraju da rade

Uspešna provera.

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Litvaniju u pripremnoj utakmici za Svetsko prvenstvo (više pročitajte OVDE), a Bogdan Bogdanović i Vladimir Lučić su istakli da je bitno što je ekipa uspela da pobedi velikog rivala i pored toga što se kompletirala tek pre nekoliko dana i još nije uigrana.

Bogdan Bogdanović je izjavio da je pobeda veoma bitna, ali da je još bitnije da se ekipa uigra u narednim danima.

- Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prva utakmica kako smo kompletni, tek što smo odradili jedan ili dva treninga tokom jučerašnjeg i prekjučerašnjeg dana. Ono što je vrlo bitno jeste da smo uspeli da pobedimo Litvaniju i moramo već da zaboravimo ovaj meč, da idemo dalje. Treba da se što bolje spremimo i na Svetsko prvenstvo odemo uigrani i spremni, jer nas i tamo čekaju velika iskušenja - rekao je košarkaš Sakramento Kingsa.

Vladimir Lučić je istakao da nema vremena za odmor.

- Veoma smo zahvalni navijačima koji su nas u ovolikom broju održali i ispunili Arenu do poslednjeg mesta. Znači nam jer je ovo jedina utakmica koju igramo u Beogradu pred Svetsko prvenstvo. Nismo mogli da očekujemo lepšavost u igri jer smo se pre dva dana skupili, tek što smo kompletirali redove i krenuli da se uigravamo. Bitno je da smo pobedili, ostalo će doći - poručio je Lučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.