BOGDANOVIĆ CEPAO MREŽICE: Srbin blistao u novom porazu Atlante!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 09:51

BOGDANOVIĆ CEPAO MREŽICE: Srbin blistao u novom porazu Atlante!

Bilo je neizbežno..

Bogdan Bogdanović nastavlja sa veoma dobrim partijama u NBA ligi. Ponovo je bio dvocifren u dresu Atlante, mada ni to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz od Klipersa (149:144).

Srpski reprezentativac na parketu je proveo 27 minuta i ubacio 16 poena, uz 6 asistencija i 3 skoka (4/8 za tri). Pokazao je još jednom i zbog čega ga nekoliko klubova želi pred kraj roka za trejdove...

Imali su Hoksi čemu da se nadaju pošto su na oko pet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta pre kraja imali vođstvo (123:122), ali su se tada razigrali Džejms Harden, Rasel Vestbruk i Kavaj Lenard, Trej Jang na drugoj strani nije uspeo da odgovori i gosti su odneli pobedu iz Atlante i upisali četvrti uzastopni trijumf.

Najefikasniji kod pobednika bili su upravo Lenard (36, 5as) i Harden (30, 10as 8sk), dok su u Atlanti najbolji bili Deandre Hanter (27, 7sk)i Jang (25, 12as). Klipersi su tako treći na Zapadu (34-15) i idu ka plej-ofu, a Hoksi us tek 10. na Istoku i čeka ih grčevita borba za plej-in turnir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.