BOGDANOVIĆ ANALIZIRAO NEJMARA KAO NIKO NIKAD: Brazil uništilo što se oporavio Izneo i STATISTIKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 00:39

BOGDANOVIĆ ANALIZIRAO NEJMARA KAO NIKO NIKAD: "Brazil uništilo što se oporavio" Izneo i STATISTIKU

Malo je reći da mu Brazilac nije simpatičan.

Hrvatska je u polufinalu Svetskog prvenstva, opet. Na jedanaesterce je pao i moćni Brazil. Poveli su Brazilci u produžecima preko Nejmara, ali Bruno Petković pogodio je za 1:1 i odveo utakmicu do penala. Tamo je Hrvatska iskoristila četiri, a Brazil tek dva penala i Hrvati su prošli dalje.

Stručni konsultant RTS-a smatra da je povratak Nejmara na teren najgora stvar koja se desila Brazilu.

- Zlatko Dalić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je moja generacija. Fudbalski mudrac koji je pokazao Evropi kako se vodi utakmica na ovom nivou. Jedan selektor, potcenjen, ali je pokazao kako se igra protiv "velikih". Brazil je igrao s igračem manje ako uzemmo Nejmara. Matematika je jaka stvar. Osam izgubljenih lopti u prvom poluvremenu, četiri padanja. Brazil je imao neviđeni peh što se on oporavio. Dalić je zatvorio Brazil, oni jesu imali polušanse, ali na kraju priče mogu samo da Hrvatima čestitam jer voditi reprezentaciju sa 3,5 miliona stanovnika i izbaciti Brazil koji je glavni favorit bio, a jedna favela njihova ima toliko stanovnika, to je ogroman uspeh - rekao je Bogdanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.