BOBI KONAČNO NA TERENU: Marjanović NAPRAVIO ŠOU za dva minuta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 09:05

BOBI KONAČNO NA TERENU: Marjanović NAPRAVIO ŠOU za dva minuta (VIDEO)

Imao je šta da pokaže...
Srpski košarkaši Nikola Jokić i Vasilije Micić opet su pokazali da im je mesto u NBA, a konačno smo videli i Bobana Marjanovića na terenu. Gorostasni centar iz Srbije je konačno dobio minute u dresu Hjustona i u pobedi 137:114 nad Vašingtonom upisao je 5 poena za samo dva minuta u igri.
Hjuston je do pobede vodio Džejlen Grin sa 42 poena i 10 skokova, dok je Ausar Tompson imao 25 poena i 10 skokova. Deni Avdija nije igrao, a bivši centar Partizana Džok Lendejl je upisao 10 poena i 3 skoka.
U velikom derbiju Teksasa Dalas Maveriksi su savladali San Antonio Sparse 113:107 uz novu sjajnu partiju Kajrija Irvinga sa 28 poena i 7 skokova. Luka Dončić je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.