BOAĆI: Bio je gol, ni ne moram da gledam snimak (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOAĆI: Bio je gol, ni ne moram da gledam snimak (VIDEO+FOTO)

Utakmica je odigrana u Humskoj.

Gol za remi u 158. Večitom derbiju dao je Ričmond Boaći. Napadač iz Gane bio je strelac u 74. minutu, ali će se o tom golu dugo pričati (više pročitajte OVDE).

- Ja znam da je bio gol. Ne moram da gledam snimak. Kad želite da date gol onda ste sigurni da ste ga postigli. Mislim da je lopta metar ušla u gol - rekao je Boaći, ne želeći sebe da istakne u prvi plan.

- Moji saigrači su ratnici i mi se uvek borimo. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da preuzimam zasluge za gol jer je to delo celog tima. Dobro je za klub sto sam izjednačio i za mene taj gol nije ništa posebno. Posao napadača je da daje golove - kazao je Boaći.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.