BLIŽI SE RASTANAK: Zna se gde će Marković posle Liverpula (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIŽI SE RASTANAK: Zna se gde će Marković posle Liverpula (FOTO)

Srpski fudbaler menja sredinu.

Lazaru Markoviću na kraju sezone ističe ugovor sa Liverpulom, pa će od 1. jula biti slobodan u izboru nove sredine. Spartak iz Moskve je prošlog leta pokušao da dovede nekadašnjeg reprezentativca Srbije, ali je Liverpul tražio preveliko obeštećenje.

BLAM SRPSKOG GOLMANA: Smeje mu se CELA Italija (VIDEO)

ILIEV SPREMIO BOMBETINU: Partizan vraća velikog ljubimca Grobara, a nije Leonardo

Moskovljani su sada obnovili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interesovanje za bivšeg fudbalera Partizana i pokušaće da ga dovedu kao slobodnog igrača. Euski mediji javljaju da je Marković na vrhu liste želja uprave Spartaka i da će svim silama krenuti u napad na srpskog fudbalera.

Marković je u karijeri bio član Partizana, Benfike i Liverpula, a iz Engleske je išao na pozajmice u Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht. Dres reprezentacije Srbije je oblačio 22 puta, a tri puta je zatresao mrežu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.