BLIŽI SE RASTANAK: Dragović napušta Marakanu!? Italijani ponovo krenuli po kapitena Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 18:46

BLIŽI SE RASTANAK: Dragović napušta Marakanu!? Italijani ponovo krenuli po kapitena Zvezde

Biće teško zadržati ga.

Italijanski Leće zainteresovan je za angažovanje štopera Crvene zvezde Aleksandra Dragovića, saznaje portal Salento news.

"Leteći magarci" su i prošlog leta želeli da vide austrijskog defanzivca u svojim redovima, ali je Crvena zvezda odolela.

Kapiten tima sa Marakane će najverovatnije napustiti srpskog šampiona pošto mu ugovor ističe na leto, a sva je prilika da neće produžiti saradnju sa crveno-belima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Videćemo kakva će odluka biti Dragovića, imajući u vidu da je nekoliko puta izrazio želju da karijeru završi u Austriji iz Beča.

Dragović je u Crvenu zvezdu došao na leto 2021. godine i odigrao je 121 utakmicu u crveno-belom dresu i postigao pet golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.