BLIŽI SE NASTAVAK SEZONE: Zvezda zove navijače na duel sa Vojvodinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIŽI SE NASTAVAK SEZONE: Zvezda zove navijače na duel sa Vojvodinom

Utakmica je zakazana za subotu, u 16 časova.

U subotu koja je pred nama biće nastavljeno takmičenje u Superligi Srbije, a duel Crvebne zvezde i Vojvodine zakazan je na stadionu "Rajko Mitić" za 16časova. Okršaj beogradskih i novosadskih crveno-belih najavljen je i na sajtu Zvezde, uz poziv navijačima.

MILOJEVIĆ ODLUČIO: Njih ČETVORICA idu na POZAJMICE (FOTO)

- Izabranici Vladana Milojevića uželeli su se zvaničnih, takmičarskih utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i posle dva meseca zimske pauze biće to prava prilika da ih navijači pozdrave u velikom broju. Igrači šampiona Srbije žele da tribine Marakane budu što je moguće više ispunjene i da imaju pravi vetar u leđa u meču 22. kola Superlige kako bi zajedno uspešno nastavili sezonu. Duel sa Vojvodinom je prvi u nizu od devet preostalih u domaćem prvenstvu pred plej-of i podelu bodova. Zvezda je prva na tabeli sa 59 bodova, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša i 15 u odnosu na večitog rivala. Crveno-beli spremno dočekuju sve predstojeće izazove, pošto su vredno radili na pripremama, najpre deset dana u kiparskom Pafosu, a potom i dve nedelje u Antaliji. Takođe, svih šest provera uspešno su položili - između ostalog je navedeno u tekstu.

Pogledajte i doček koji su organizovale Delije, na OVOM linku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Izabel Gular, devojka nemačkog golmana Kevina Trapa

A photo posted by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Jan 10, 2017 at 5:21am PST

A photo posted by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Dec 5, 2016 at 5:28pm PST

A photo posted by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Nov 30, 2016 at 12:24am PST

A photo posted by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Nov 10, 2016 at 2:15pm PST

A photo posted by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Aug 7, 2016 at 11:45am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miloje dao slobodan vikend, ne važi za svakoga! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su priliku da vikend provedu sa porodicama, a za to vreme na "Marakani" vredno rade kako bi igrači od ponedeljka imali optimalne uslove za rad...Ekspedicija FK Crvena zvezda vratila se iz Antalije u petak uveče nakon dvonedeljnih priprema odrađenih na obali Sredozemnog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.