BLISTAO JE NA OSTRVU: Zvezda našla NAPADAČA, na Marakanu stiže reprezentativac Senegala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:40

BLISTAO JE NA OSTRVU: Zvezda našla NAPADAČA, na Marakanu stiže reprezentativac Senegala (VIDEO)

Uskoro mu ističe ugovor.

Kako stvri stoje Crvene zvezda neće dovesti ni Aleksandra Prijovića, ni njegovog imenjaka Pešića, neuzvestan je status Dijega Falćinelija, a bliže se početak priprema za kvalifikacije za Ligu šampiona. Svima je jasno da crveno-belima treba klasan napadač za napad na elitno takmičenje.

Šampion Srbije na skeneru ima fudbalera Bristol sitija Famaru Dijeđua kome ugovor sa članom engleskog Čempionšipa ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30. juna i od tada će biti slobodan u izboru nove sredine, saznaje "Maksbet sport".

Senegleski fudbaler je prošle sezone u svim takmičenjima odigrao 45 utakmica, postigao je 10 golova i tri puta je bio asistent.

Brzonogi igrač je i meta turske Malatije, a finansijski uslovi su prihvatljivi ako se crveno-beli odluče za igrača, koji je ponikao u Sošou. Bristol je odlučio da pre četiri godine Anžeu izdvojo šest miliona evra za njegov dolazak na "Ešton Gejt".

Ostaje da se vidi da li će Dijeđu pojačati Crvenu zvezdu. Problem bi mogao da predstavlja broj stranaca, pošto je u srpskom dozvoljeno da igraju četiri fudbalera koja nemaju pasoš naše zemlje.

Švedska i Slovačka su prijatno iznenadile u prvom kolu, prvi remijem sa Španijom, drugi pobedom nad Poljskom. Ko danas (15.00) bude uspešniji biće blizu osmine finala. Kvota na Švedsku je 2,00, na iks 3,40, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švedska - Slovačka.

Dijeđu je reprezentativac Senegala, na deset mečva za nacionalnu selekciju postigao je pet golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.