BLEJDS SE POVREDIO, PA ALMEIDI DODELJEN JOŠ ATRAKTIVNIJI PROTIVNIK: Ovo će biti senzacionalan meč

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 21:49

BLEJDS SE POVREDIO, PA ALMEIDI DODELJEN JOŠ ATRAKTIVNIJI PROTIVNIK: Ovo će biti senzacionalan meč

Ko će dočekati.

UFC se početkom sledećeg meseca vraća u Brazil. Priredba će se održati 4. novembra u Sao Paulu, a u glavnoj borbi večeri trebalo je da gledamo teškaški okršaj između Žailtona Almeide i Kurtisa Blejdsa. Ipak, došlo je do promene plana jer se Blejds povredio, a UFC mu je našao zamjenu: "Maladinjo" će se boriti protiv Derika Luisa.

Ovu vest je prvi preneo brazilski portal AG Fight, a to sada znači da ćemo gledati dvoboj devetoplasiranog i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desetoplasiranog na lestvici kraljevske kategorije UFC-a.

Podsetimo, Almeida je poslednji nastup odradio sredinom maja kada je ekspresno završio Žerzinja Rozenstruika u prvoj rundi i potvrdio da se radi o jednom od najperspektivnijih boraca unutar kraljevske kategorije, a pobeda nad "Razorom" bacila bi ga u visine i približila napadu na pojas, no ne sumnjamo da bi i trijumf protiv Luisa bio jednako vredan.

A post shared by Marcel Dorff (@bigmarcel24)

Što se tiče "Crne zveri", on je poslednji put kročio u oktagon na UFC 291 priredbi krajem jula kada je za samo 33 sekunde tehničkim nokautom razorio Markosa Rožeria de Limu i tako prekinuo niz od tri poraza. Ako uspe da slavi protiv Almeide, to bi mu zasigurno vratilo karijeru na pravi put.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.