BLAN UMESTO RAJKARDA?

Izvor: Kurir, 17.Feb.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAN UMESTO RAJKARDA?

Novi trener Barselone mogao bi postati Francuz Loran Blan, objavili su španski mediji. Aktuelni trener Bordoa se, tako, umešao među kandidate kao što su Hoze Murinjo i Marko van Basten. Bio bi to povratak nekadašnjeg francuskog reprezentativca na Nou kamp, gde je odigrao sezonu 1996./1997. i osvojio Kup kralja i Kup evropskih pobednika kupova.

Njegov vedar, pozitivan karakter i sklonost ofanzivnom fudbalu najveći su mu aduti kod predsednika Žoana Laporte, dok mu je najveći nedostatak neiskustvo. Ipak, s obzirom na to da gura jako dobro u francuskom prvenstvu, Blan bi, tvrde Španci, mogao dobiti priliku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.