BL - Volfsburg ne odustaje od Evrope, brodolom Hofenhajma na svom terenu!

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Volfsburg ne odustaje od Evrope, ''brodolom'' Hofenhajma na svom terenu!

Preokret i važna pobeda ''Vukova'' na teškom gostovanju.

Danas se igraju dve preostale utakmice 31. kola Bundeslige, a u prvoj od njih Volfsburg je kao gost savladao ekipu Hofenhajma rezultatom 4:1.

Ovim trijumfom Volfsburg je prišao na samo bod zaostatka za današnjim rivalom koji zauzima sedmo mesto, poslednje koje vodi na evropsku scenu.

Domaći tim je odlično započeo ovaj meč. Već u devetom minutu Hofenhajm je poveo golom Šalaja, a šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta kasnije mogli su i da dupliraju prednost, s obzirom da su iznudili jedanaesterac. Ali, hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić nije bio precizan sa bele tačke.

To je bio početak problema za domaće u ovom meču, a Volfsburg je u 41. minutu izjednačio golom Vilijana.

Drugo poluvreme donelo je potpunu dominaciju Volfsburga. Za preokret se pobrinuo Veghorst u 69. minutu, a u samom finišu domaćin je potpuno dotučen.

Još dva puta je savladan golman Hofenhajma Bauman, u 85. i 88. minutu, u režiji Arnolda i Veghorsta. Njih dvojica su odlično sarađivali u tim situacijama, jedan drugom su asistirali za konačnih 4:1 u korist Volfsburga.

Poslednja utakmica ovog kola igra se od 18 časova, kada Nirnberg dočekuje vodeći Bajern.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lacio se bez Sergeja približio evrosceni, pobeda sa igračem više

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019

Rimljani ne odustaju od plasmana na evropsku scenu...Posle šokantnog poraza od Kjeva na svom terenu u prošlom kolu, Lacio se večeras iskupio pobedom protiv Sampdorije u Đenovi rezultatom 2:1, pa ponovo ima čemu da se nada čak i kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona...Bez našeg Sergeja Milinković-Savića,...

Nastavak na Sportske.net...

MLS - Paunov Čikago upisao novi poraz

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019

I ponovo istim rezultatom....Devetu utakmicu odigrala je večeras ekipa Čikago Fajra od početka sezone u MLS ligi i upisala četvrti poraz, drugi uzastopni...Baš kao pre tri dana protiv Njujork sitija, tim Veljka Paunovića je ponovo poražen rezultatom 1:0, ovog puta u duelu sa Montreal Impaktom...Domaći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.