BL - Poker Volfsburga protiv Majnca

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - "Poker" Volfsburga protiv Majnca

"Vukovi" slavili na svom stadionu u 23. kolu Bundeslige.

Fudbaleri Volfsburga savladali su Majnc na "Folksvagen areni" rezultatom 4:0 (2:0).

Igrao se 21. minuta kada su poveli, sjajan gol hrvatskog internacionalca Brekala, raspalio je po lopti sa 20ak metara i od prečke poslao loptu u mrežu rivala.

U samom finišu prvog dela igre, 2:0 za domaćina, sjajan prodor Ginčeka po levoj strani, Centner je uspeo da odbrani njegov pokušaj, ali je odbrana potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loptu odbila samo do Štefena, koji se praktično poklonio i glavom smestio loptu u mrežu rivala.

Otišlo se na odmor sa 2:0, da bi nakon četiri minuta igre u nastavku "Vukovi" stigli i do trećeg pogotka, Ginček ovoga puta pronalazi Gerhadta pred golom rivala, ovom nije bilo teško da se sa metar upiše među strelce.

Sve dileme je otklonio u 68. minutu svojim drugim golom Štefen, ako ih je uopšte i bilo.

Ubedljiv trijumf Volfsburga, koji je sada sedmi sa 34 osvojena boda, Majnc prvi iznad crte sa 12 bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Poker" Volfsburga protiv Majnca

Izvor: B92, 23.Feb.2020

Fudbaleri Volfsburga ubedljivo su savladali Majnc u poslednjem nedeljnom meču 23. kola nemačke Bundeslige – 4:0 (2:0)...Volfsburg se penje na tabeli i trenutno je na sedmom mestu, dok je Majnc jedno mesto iznad zone ispadanja...Hrvatski napadač Josip Brekalo doveo je domaćina u vođstvo u 21. minutu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.