BL: Mandžukić rešio derbi

Izvor: B92, 11.Sep.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL: Mandžukić rešio derbi

U poslednja dva meča 5. kola nemačke Bundeslige Volfsburg i Nirnberg savladali su Šalke i Keln sa po 2:1.

Derbi meč u Volfsburgu rešio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je sa dva gola doneo preokter vukovima' posle prednosti koju je Šalkeu doneo Raul.

Sva tri gola u Kelnu su postignuta u samo deset minuta, Timi Simons je u roku od pet realizovao dva penala, da bi potom Adil Čiči smanjio na 2:1.

Keln je od 42. minuta imao i igrača više zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isključenja Peharta, 'jarčevi’ nisu iskoristili brojčanu prednost, da bi u 75. i oni ostali sa deset fudbalera na terenu pošto je 'pocrveneo’ i Brecko.

Izveštaje mečeva odigranih u subotu pogledajte ovde.

Bundesliga, 5. kolo:

Keln – Nirnberg 1:2 (1:2)

Čihi 39 – Simons 31p, 36p

Volfsburg – Šalke 1:1 (1:1)

Mandžukić 33, 82 - Raul 13

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nirnberg dobar sa penala, Magat se osvetio Šalkeu

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2011

U poslednja dva meča petog kola, Nirnberg savladao Keln u gostima, dok je u Volfsburgu Šalke poveo, ali smo videli preokret u režiji Mandžukića.

Nastavak na Sportske.net...

Pobeda Nirnberga posle dva penala

Izvor: NaDlanu.com, 11.Sep.2011

Fudbaleri Nirnberga pobedili su u gostima Keln sa 2:1 u petom kolu Bundeslige i tako došli do treće pobede u sezoni... Oba gola za goste postigao je Timi Simons iz dva penala, dosuđena u razmaku od samo četiri minuta. Strelac za domaćine bio je Adil Čihi u 39. Oba jedanaesterca skrivio je brazilski...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.