BL - Majnc osvojio Berlin

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Majnc osvojio Berlin

Fudbaleri Majnca upisali su tek drugu pobedu u poslednjih sedam mečeva ali će zahvaljujući trijumfu u Berlinu drastično popraviti šanse za opstanak u Bundesligi.

Važnu pobedu ostvarili su fudbaleri Majnca na otvaranju 23. kola Bundeslige.

Majnc je kao gost savladao Hertu rezultatom 2:0 (1:0) i tako stigao do drugog trijumfa u poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima.

Pobedu gostima doneo je Šveđanin Robin Kuaison koji je golovima u završnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvog i sredinom drugog poluvremena izrastao u junaka susreta.

Herta je osim utakmice večeras izgubila i Vedada Ibiševića koj je zbog preloma nosa morao van igre već u 16. minutu.

Ekipa Majnca nastavlja borbu za opstanak i trenutno zauzima šesnaestu poziciju, a timovi koji se nalaze ispred imaju po utakmicu manje ali beže po jedan ili dva boda što je prihvatljiva situacija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibišević krvavog nosa u porazu Herte

Izvor: Mondo, 16.Feb.2018

Majnc neočekivano slavio u Berlinu na premijeri 23. kola Bundes lige...Foto: Guliver/Getty Images/Martin Rose..Vedad Ibišević odigrao je samo desetak minuta utakmice 23. kola Bundes lige, a onda krvavog nosa napustio teren...Iako još nije potvrđeno o kakvoj se povredi radi, internacionalac iz Bosne...

Nastavak na Mondo...

BL: Šalke bolji od Hofenhajma

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2018, 22:03

Ekipa iz Gelzenkirhena slavila je na svojoj "Veltins areni" u okviru 23. kola nemačke Bundeslige...Šalke je na svom stadionu savladao ekipu Hofenhajma rezultatom 2:1 (2:0)...Poveli su već u 11. minutu, strelac je bio Kerer na asistenciju Leona Gorecke. Odlično su iskombinovali glavama fudbaleri Šalkea...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.