BL - Iznenađenje u derbiju, remi na Alijanc Areni! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Iznenađenje u derbiju, remi na "Alijanc Areni"! (video)

Bajern je u 21. kolu dočekao ekipu Red Bul Lajpciga.

Duel prvoplasiranog i drugoplasiranog tima na tabeli Bundeslige okončan je bez pobednika, ali i bez golova. 0:0 na "Alijanc Areni" u derbiju kola.

Prvu ozbiljniju priliku videli smo tek u 40. minutu, kada je odbrana Lajpciga u poslednji čas uspela da izblokira Roberta Levandovskog.

Otišlo se bez golova na odmor, da bi već u prvom minutu nastavka Lajpcig imao lepu priliku da povede, ali je Sabicer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan odbitak poslao preko gola Bajerna.

Par minuta kasnije šansa i za Vernera, ali je sjajni napadač u poslednjem trenutku izblokiran, da bi u 54. minutu domaćin dobio penal nakon prekšraja Upamekana.

Ipak, usledila je provera uz pomoć video tehnologije, nakon čega je odlučeno da penal Bavaraca bude poništen, zbog ofsajda u kojem se našao Levandovski, nad kojim je i načinjen faul.

Veliku priliku 10ak minuta kasnije imali su gosti, Nkunku je proigrao Vernera, koji je bio sam pred Nojerom, šutirao je nemački reprezentativac na prvu i promašio čitav gol rivala sa samo nekoliko metara!

Bavarci su do pobede mogli u 80. minutu, Gorecka je izbio sam pred golmana Lajpciga, ali je Gulaši uspeo da odbrani njegov pokušaj.

Do kraja nije bilo većih prilika, utakmica u Minhenu okončana je bez golova.

Bajern je tako ostao prvi sa 43 osvojena boda, Lajpcig ima samo jedan manje, Borusija je propustila priliku da se uključi u potpunosti u borbu za vrh, treći su "Milioneri" sa tri boda manje od Lajpciga i četiri od Bajerna, isti bodovni saldo kao Dortmund ima i Menhengladbah, koji bi mogao da profitira iz ovakve situacije, kako je njihov meč protiv Kelna u okviru 21. kola odložen.

Bayern München  -  RB Leipzig Резултати Уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LAJPCIG OSTAO NEPORAŽEN U MINHENU: Bez pobednika u velikom derbiju! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Feb.2020

Duel prvoplasiranog i drugoplasiranog tima na tabeli Bundeslige okončan je bez pobednika, ali i bez golova. 0:0 na "Alijanc Areni" u derbiju kola.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.