BKTVNews u Salcburgu: Mocartov grad u Zvezdinim bojama (FOTO)

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BKTVNews u Salcburgu: Mocartov grad u Zvezdinim bojama (FOTO)

Salcburg je spreman za večerašnji meč! Iako euforija i karnevalska atmosfera još nisu zavladale gradom predstavu da je za danas zakazan meč sa velikim ulogom bude detalji.

Jasan pokazatelj značaja meča je i podatak da se na skoro svakom ćošku može naći obeležje prvaka Srbije.

Tako, hteli ili ne nemoguće je da izbegnete reklame na stanicama ili u javnom prevozu koje vas pozivaju da budete svedok spektakularnog susreta srpskog i austrijskog šampiona.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />FOTO: BKTVNews

Naša utakmica se reklamira i u javnom prevozu Salcburga #czv #zvezda #crvenazvezda #championsleague #crvenazvezdafk #fkcz

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Aug 28, 2018 at 8:02am PDT

Prodaja suvenira takođe je u punom jeku, a na udarnim mestima u izlozima su šalovi i majice posvećeni današnjem meču.

FOTO: BKTVNews

Iz Ljutie Bogdana za zvezdaše su stigle lepe vesti, naime, klub je omogućio svim pristalicama priliku da na stadionu Red bula kupe zvanične artikle crveno-belih.

Prodaja zvaničnih Zvezdinih artikala biće omogućena i svim navijačima u Salcburgu i to na samom stadionu. Samo potražite Oaza šop. #crvenazvezdafk #czv #zvezda #crvenazvezda #championsleague #fkcz #redstarshop

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Aug 29, 2018 at 12:47am PDT

Logičan potez Beograđana imajući u vidu da će Zvezda večeras imati podršku oko 9.000 navijača.

Iako se očekuje da crveno-bela armija okupira grad podno Alpa, trenutno se na ulicama Mocartovog grada mogu videti samo austrijski državljani rodom sa naših prostora koji ne skrivaju optimizam.

"Prolazimo sigurno! Zvezda će imati podršku kao na domaćem terenu. Jedva čekamo da stignu Delije", istakli su, ne skrivajući uzbuđenje što voljeni klub igra u njihovom gradu, mladi navijači srpskog tima.

Traži se karta više: Mladi zvezdaši broje sate do istorijskog meča, FOTO: BKTVNews

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.