BIZARAN TREND NA OSTRVU: Fudbaleri u STRAHU od pljačkaša troše BASNOSLOVNE svote NOVCA!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 21:32

BIZARAN TREND NA OSTRVU: Fudbaleri u STRAHU od pljačkaša troše BASNOSLOVNE svote NOVCA!!

Fudbaler Lestera najnoviji slučaj.

Vezista Lester Sitija Hamza Čuduri posljednji je igrač iz Premier lige koji je kupio pse čuvare nakon što je fudbaler Totenhema Dele Ali opljačkan. Naime, prošle nedelje su dvojica muškaraca provalila u Alijevu kuću u Barnetu i uz pretnju oružjem uzeli nakit i satove vredne stotine hiljada funti.

Čuduri je u svrhu svoje bezbednosti kupio posebno dresirane pse belgijskog ovčara i vučjaka za koje je izdvojio, verovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili ne, čak 50 hiljada funti (oko 60 hiljada evra).

Leicester midfielder Hamza Choudhury 'splashes out £50,000' on guard dogs https://t.co/JsFc0YwtvU

— MailOnline Sport (@MailSport) May 25, 2020

Pse čuvare kupili su i napadač Mančester Sitija Rahim Sterling, napadača Mančester Junajteda Marcus Rašford, bivši engleski reprezentativac Rio Ferdinand, golman Totenhama Ugo Loris...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.