BIVŠI ZVEZDIN CENTARFOR JE SLOBODAN IGRAČ: A ne tako davno mu je lekar poručio da je u SMRTNOJ OPASNOSTI! On sve negirao...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 21:53

BIVŠI ZVEZDIN CENTARFOR JE SLOBODAN IGRAČ: A ne tako davno mu je lekar poručio da je u SMRTNOJ OPASNOSTI! On sve negirao...

Sačuvao slavni klub od ispadanja.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Slavko Perović (31), napustio je redove Dinama iz Bukurešta, nekada trofejnog rumunskog kluba.

Slavni rumunski klub trenutno je u velikim finansijskim problemima, ali je nekako uspeo da sačuva prvoligaški status. Tome je dosta doprineo upravo bivši napadač Crvene zvezde sa šest golova na 17 mečeva, a uz to je bio strelac još dva puta u Kupu.Perović je to učinio zajedno sa još šestoricom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača među kojima su Rikardo Piščiteli, Sabolc Kilijen, Kristijan Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamotu Endiaje i Matija Montini.

Podsetimo srpski napadač je kolabirao je sredinom februara tokom gradskog derbija sa ekipom FCSB-a, a rumunski lekar Adrijan Motoača izjavio je tada da bi smrt mogla da ga zadesi u svakom trenutku na fudbalskom terenu.

- Perović ima stari problem sa srcem koji mu je ustanovljen još dok je igrao u Srbiji i Turskoj. EKG je pokazao izvesne anomalije u radu srca, a za sportiste postoje dva različita biotipa. Njegov je sličan onom koji imaju Afrikanci. To su drugačiji otkucaji od Evropljana i oni se javljaju sa izvesnim odstupanjima. Kada je Perović otpušten iz bolnice dobio je terapiju i vreme da se ustanovi da li su anomalije nestale. Tri meseca sam proveo s njim, bavio se njegovim problemom. Perovićev problem nije za šalu, mogao bi iznenada da doživi infarkt kao Ekeng. Umesto da prate njegovo stanje, u klubu ga teraju ga da trenira i to je pogrešno  - rekao je Motoača za rumunski GSP.ro.

No sam fudbaler je sve to negirao.

 - Iz medija sam saznao da imam probleme sa srcem. Nije prvi put da čujem tako nešto. Za sada treniram normalno, videli ste da igram. Nemam nameru da stanem, nastaviću karijeru i igrati fudbal - kazao je bivši Zvezdin centarfor.

Perović je bio igrač Zvezde od 2006. do 2011. godine.

Igrao je još i za Obilić, Crvenu zvezdu, Srem, Napredak, Rad, kao i turske klubove Manisu, Alaniju, Denizli i Istanbulspor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.