BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UZ LEGENDU: Prelazi u Ronaldov klub - transfer karijere za našeg fudbalera

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 13:33

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE UZ LEGENDU: Prelazi u Ronaldov klub - transfer karijere za našeg fudbalera

Nastavak lepe karijere.

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Mladenović mogao bi od sledeće sezone da zaigra za Valjadolid. Klub čiji je većinski vlasnik legendarni bivši brazilski fudbaler Ronaldo ozbiljno je zagrizao za levog beka koji na leto postaje slobodan igrač.

Naime, Filipu Mladenoviću 30. juna ističe ugovor sa poljskom Lehijom i može da bira novu sredinu sa čistim papirima. Sve zavisi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od statusa levog beka Raula Garsije Karnera koji je blizu da napusti Valjadolid. Za Filipa Mladenovića (28) raspituju se Crvena zvezda, AEK i Panatinaikos iz Grčke, Rijeka i ruski Ahmat.

Ronaldo Luis Nazario de Lima postao je većinski vlasnik Valjadolida u jesen 2018. godine kada je kupio 51 odsto deonica kluba. U prvoj godini Ronaldo je u novi klub investirao ukupno 29.000.000 evra. Valjadolid trenutno zauzima 15. mesto u La ligi sa 29 osvojenih bodova.

Popularni Pidžula rođen je u Čačku, a u Srbiji je igrao za Borac i Crvenu zvezdu. Posle toga je napravio solidnu karijeru, pošto je nosio dres Bate Borisova, Kelna, Standarda i Lehije.

Za fudbalsku reprezentaciju Srbije odigrao je 10 utakmica, a crveni dres nosi od 2012. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.