BIVŠI FUDBALER ZVEZDE: Kako je Prucev dobio državljanstvo Srbije? Možda ima rodbinu ovde

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 11:22

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE: Kako je Prucev dobio državljanstvo Srbije? Možda ima rodbinu ovde

Sportski direktor Čukaričkog nezadovoljan.

Fudbaler Crvene zvezde Jegor Prucev dobio je državljanstvo Srbije posle nepunih godinu dana boravka u našoj zemlji.

Ova vest izazvala je reakciju sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića.

– Ne znam, možda Prucev ima neku rodbinu u Srbiji, pa je odmah dobio pasoš. Mi još čekamo. Imamo Ndiajea koga sam ja doveo u Napredak pre 10 godina. Možda da probam da ga usvojim, pa da dobije pasoš, ionako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se svi zezaju da mi je sin – rekao je Matijašević za Informer.

Matijašević, inače bivši fudbaler Crvene zvezde, otkrio je i da se često šali sa senegalskim fudbalerom na temu dobijanja pasoša, Matijašević podseća da Ndiaje nije jedini koji dugo čeka na pasoš Srbije.

– Imamo i Ovusua za koga čekamo. Znamo kakva je procedura i za mlade igrače koji dolaze iz Crne Gore. Oni moraju da dokažu da imaju neku rodbinu ovde, možda je tako i sa Prucevim, ja stvarno ne znam kakav je zakon po tom pitanju – istakao je Matijašević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.