BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE POSTIGAO PRVENAC U ITALIJI: Ubedljiva Pobeda Krotonea!

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2021, 18:47

BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE POSTIGAO PRVENAC U ITALIJI: Ubedljiva Pobeda Krotonea!

Vulić i Golemić ostvarili novi trijumf! U okviru 18. kola Serija A, Krotone je ugostio Benevento na svom stadionu. Domaćin je pokazao kvalitet i ubedljivo slavio! Utakmica je završena rezultatom 4:1! Defanzivac Kamil Glik je u 5. minutu zatresao mrežu svog golmana. Nije se dugo čekalo na promenu rezultata. Nigerijac Simi je već u 29. […]
The post BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE POSTIGAO PRVENAC U ITALIJI: Ubedljiva Pobeda Krotonea! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulić strelac u rapsodiji Krotonea, Đuričić za bod Sasuola

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2021

Krotone je odigrao najbolju utakmicu u dosadašnjem delu šampionata Serije A. Ubedljivo su na svom terenu savladali Benevento 4:1, a poslednji gol za domaće postigao je Miloš Vulić u 65. minutu, što je njegov prvenac od dolaska u Italiju iz Crvene zvezde.

Nastavak na N1 televizija...

MILER DONEO POBEDU ŠAMPIONU EVROPE: Bajern pobegao Lajpcigu!

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2021

Levandovski 21. put u sezoni zatresao mrežu! Bajern Minhen je pobedio ekipu Frajburga u utakmici 16. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Nemačkoj. Aktuelni šampion Evrope je sada prvoplasirana ekipa u Bundesligi i imaju četiri boda više od Lajpciga.  Već u 7. minutu meča, Robert Levandovski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.