BIVŠI DIREKTOR JUVENTUSA SE PRISEĆA KALČOPOLIJA: Hteo sam da se ubijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2021, 19:31

BIVŠI DIREKTOR JUVENTUSA SE PRISEĆA KALČOPOLIJA: Hteo sam da se ubijem

"Samo me je vera u Boga spasla."

Lućano Mođi, bivši direktor Juventusa, progovorio je o aferi Kalčopoli koja je tresla italijanski fudbal 2005. i 2006. Zbog pomenutog skandala, Bjankoneri su morali da se presele u niži rang takmičenja - Seriju B.

Večeras (02.30) igra se fudbalski klasik - Brazil dočekuje Urugvaj, a gostima je ovaj meč mnogo važniji, pošto je Brazil već na polovini kvalifikacija praktično izborio plasman na Svetsko prvenstvo. Kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,50, na iks 4,20, a na dvojku 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Urugvaj.

- Mislio sam da izvršim samoubistvo tih prvih dana posle Kalčopolija. Samo me je vera u Boga spasla - rekao je Mođi.

On je bio jedan od glavnih aktera skandala i priznaje da mu je u tim danima bilo veoma teško.

- Nisam bio miran, bilo me je sramota da šetam ulicom. U tim momentima sam mislio na sve, pa i na samoubistvo. Prvih dana posle te velike medijske hajke mislio sam da time okončam sve. Bogu hvala, našao sam jaku unutrašnju snagu i nastavio sam da živim sa svim tim - dodao je Mođi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.